Blæksprutter i bøftomat og chili
Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte Indsendt : |
|
|
Blæksprutterne bankes og skæres i grove stykker. Olivenolien kommes i en tykbundet gryde, hvor hvidløg, timian, løg og chili tilsættes. Når olien er varm, kommes blæksprutterne i og sauteres af. Tilsæt hvidvin, og lad det koge ind til det halve. Befri tomaterne for skind, og skær dem i grove stykker. Kom tomaterne i gryden, og lad det småsimre i ca. 20 min. Retten smages til med koldt smør, salt og peber samt den friskhakkede basilikum og oregano. Serveres evt. med bulgur ved siden af.
|
|
Opskriften er vist 16920 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2010-04-12 16:49:44 Hva menes med "sauteres af" her? Skal den blive i gryden efter sautering eller skal de sauteres af og tages op efter de ca. 20 minutter? Andet sted står det, at blæksprutter bliver seje, hvis de for mere end et par minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne