Kalveschnitzel med ostegratineret tomat-courgettefad
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Kalveschnitzel
Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og så i rasp krydret med salt og friskkværnet peber. Varm en pande eller to og lad smørret blive lysebrunt på panden. Steg nu schnitzlerne ved middelvarme i smørret. De skal have 3 minutter på hver side, hvis de skal være rosa indvendigt. Og skal de være gennemstegte, skal de have 4 minutter på hver side. Ostegratineret fad Tænd for grillen i ovnen. Pil og hak løget og hvidløgsfedet og svits dem i olie i en gryde. Skær de 4 af tomaterne og courgetten ud i tern, ca. 2x2 cm og kom dem også i gryden. Tilsæt timianblade og lad det hele småkoge i 5 minutter. Smag så til med salt, peber, balsamico-eddike og et drys sukker. Kom hele grydens indhold i et ildfast fad. Skær de sidste to tomater i pæne skiver og anret dem øverst i fadet og drys med ost. Sæt fadet i ovnen og lad retten blive gylden under grillen. |
|
Opskriften er vist 12987 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne