Kyllingefiletter i Wok
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Steg hvidløg, ingefær og sort chilipasta ca. 1 min.
Op med kyllingen - steg ca. 5 minutter.
Tilsæt fiskesovs, ketchup og sukker.
Simre, simre 10 minutter eller så.
Tilsæt de skævt/skråtskårne grønne toppe af forårsløgene.
Vend det hele en gang.
Server med nødder på toppen og en balje Bashmatiris. Tips: En genial ret. Sund, billig, hurtig, velsmagende. Meget velsmagende. |
|
Opskriften er vist 27964 gange,
og udskrevet 500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-28 18:34:30 Super ret,jeg brugte en kop fiskefond fra fladfisk og undlod at bruge tomatketchup,men det er jo en smagssag.Nemt,hurtig og super velsmagende. hanne 60 år - 2005-01-01 01:01:01 genial opskrift , Bodil - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig rigtig lækker... anonym - 2005-01-01 01:01:01 er det enten 1 kop østerssauce eller fiskesauce, eller er det ½ af hvert? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne