Sennepsild (Stegeso)
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Rens og udben sildene.
Svits de hakkede løg i fedtstoffet på panden.
Rør sennepen ud med sukker og eddike.
Smør sildene på indersiden med denne blanding og rul sammen fra halen og opefter.
Fæstn dem med en kødpind eller en tandstik.
Læg sildene i den gennemfugtede stegeso, kom løgene ved og hæld vandet over.
Drys salt og peber på.
Sildene skal mørne i ca. 35 minutter ved 200 grader.
Tilsæt saucen tomatpure efter smag og fløde, lige inden retten serveres.
Spis løse ris til
|
|
Opskriften er vist 9592 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne