Forloren Hagis
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Skotland Indsendt : Red : |
|
|
Kog leveren i vandet i 5-6 min, hæld vandet fra og gem det. Rist havregrynene på en tør pande til de er lysebrune. Hak løgene og den afkølede lever og rør det sammen med alt det andet. Rør lidt kogevand i til massen er blød og fugtig men ikke våd.
Hæld det i en smurt pyrexskål der er stor nok til at massen kan hæve. Dæk skålen med 2 lag smurt pergamentpapir eller stanniol og kog det i vandbad i 3 timer. Serveres med kartoffelmos og grøntsager. Hertil hører et glas whisky. Den kolde haggis kan skæres i skiver, brunes på en tør pande og serveres med porcherede æg og pommes frites. |
|
Opskriften er vist 14109 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne