Hornfiskeruller (Stegeso)
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Køb hornfisken udbenet eller udben den selv og skær den i stykker på ca.6 cm.’s længde.
Pil de største stilke af persillen og hak den groft.
Bland den med smør og lidt salt og læg dette fyld på fiskens inderside.
Rul stykkerne sammen og hold dem fast med kødpinde eller tandstikker.
Anbring fiskerullerne i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vand og eddike ved og kom peberkornene i.
Øverst lægges laurbærbladet.
Kog fisken i ca. ½ time ved 200 grader.
Hæld fiskesuppen fra, fjern peberkornene og jævn den, før den igen hældes over fisken.
Hvide kartofler spises til.
|
|
Opskriften er vist 11018 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne