Tusindbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Svits kødet i olie, hak løgene og skær baconen fint og svits det med til slut. Skær hvidkålen og de tørrede tomater i fine tern og tilsæt dem til kød og løg samtidig med at der dæmpes for varmen. Tilsæt hvidløg, salt, peber og et par kopper vand og kog retten i ca. 1/2 time. Ved så lang tids behandling af kålen begynder man at fremprovokere nogle interessante kemiske forbindelser fra kålen, som står uhyre godt til de tørrede tomater.
Serveres med kogt spaghetti. |
|
Opskriften er vist 19846 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Diakos - 2013-12-29 17:04:09 Taget fra Kogebog for Fattigrøve. Annette - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift stammer fra "Kogebog for fattigrøve". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne