Tusindbøf

Tusindbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
 olie
4 skiverbacon
2 løg
0.25 hvidkålshoved
8 tørrede tomater
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 vand
 
Opskrift:
Svits kødet i olie, hak løgene og skær baconen fint og svits det med til slut. Skær hvidkålen og de tørrede tomater i fine tern og tilsæt dem til kød og løg samtidig med at der dæmpes for varmen. Tilsæt hvidløg, salt, peber og et par kopper vand og kog retten i ca. 1/2 time. Ved så lang tids behandling af kålen begynder man at fremprovokere nogle interessante kemiske forbindelser fra kålen, som står uhyre godt til de tørrede tomater.

Serveres med kogt spaghetti.





karakterer:
Opskriften er vist 19846 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-29 17:04:09
Taget fra Kogebog for Fattigrøve.

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift stammer fra "Kogebog for fattigrøve".