Helstegt tyndsteg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyndsteg Indsendt : |
|
|
Mælk og fløde koges op med hvidløg og timian. Hældes over kartoflerne, som ligger i et ildfast smurt fad. Bages i ovn 30-45 min. ved 175 gr. Tyndstegen brunes på alle sider og bages ca. 20-30 min. ved 175 gr. Server med salat og brød til.
|
|
Opskriften er vist 52436 gange,
og udskrevet 1078 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne