Italiensk festgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Porrerne snittes i tynde strimler og letsteger i olie uden at blive brune. Heri blandes skinkestrimler og hvidvin. Koges i ca. 5 min.
Creme fraiche, sennep, salt og peber blandes i og koger med i nogle minutter. Den kogte pasta tilsættes og blandes let med saucen. Servering: Serveres med klippet purløg, revet ost og evt. brød. |
|
Opskriften er vist 27544 gange,
og udskrevet 907 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2009-01-04 16:31:35 Uhm. Smager rigtig godt. Jeg brugte 150 gram paste, der var til 4 personer. Glemte dog at bruge mozzarellaosten; men det tog retten bestemt ikke skade af. Ulrik - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en fabelagtigt ret, som jeg selv har lavet i mange år. Den er nem at lave og koster ikke meget. Jeg plejer at servere en salat til, af kinakål og æbler, vendt i en dressing af olivenolie med en spiseske hvidvins/esdragon-edikke og en teske fransk sennep. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne