Skinkeschnitsel med spinatsauce

Skinkeschnitsel med spinatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 skinkeschnitzler af inderlår 1 cm tykke a ca. 125 gram
 salt
 peber
2 tsk.olie eller 1 spsk. smør
 
 Spinatsauce:
0.5 frisk rød chili
1 løg
250 g.champignon
200 g.små spinatblade
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
0.75 dl.Kaffefløde 9%
 
 Tilbehør:
2 dl.ris fx blanding med vilde ris
 
Opskrift:
Kog risene. Fjern mellemvægge og frø fra chilien og hak den fint. Hak løget groft og skær champignon i kvarte. Skyl spinaten.

Kødet
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en stor pande ved kraftig varme. Krydr kødet med salt og peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1 1/2 - 2 minutter på hver side. Hold kødet varmt på en tallerken, fx med stanniol over.

Spinatsauce:
Svits chili, løg og champignon på panden i ca. 2 minutter ved god varme. Tilsæt fintrevet muskatnød og fløde. Lad saucen koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsæt spinat og evt. sky fra kødet. Vend det hurtigt rundt i saucen til spinaten er varm. Smag saucen til med salt og peber. Servér den straks.





karakterer:
Opskriften er vist 10513 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu