Tyske gulerødder (Stegeso)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : Red : |
|
|
Skrab gulerødderne og skær dem i skiver.
Kom dem i den gennemfugtede stegeso.
Kom vand og krydderier ved.
Læg smørklatter på.
Gulerødderne er møre på 30 minutter ved 220 grader.
Retten kan jævnes.
Hvis der strøs stegte flæsketerninger eller ristede skiver bayerske pølser på, kan det udgøre en selvstændig ret.
|
|
Opskriften er vist 15302 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Alternativ: gulerødder koges halvt og svitses i sukker og/eller honning samt timan og/eller rosmarin. Dette er godt som tilbehør til mange efterårs- og vinterretter samt julemad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne