Tandorikylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen deles opp i serveringsstykker. Hvert stykke snittes litt på hver side. Legg stykkene på et fat og dryss på halvparten av saltet og press over saften av den ene sitronen. Snu kyllingstykkene og hell over saften av den andre sitronen og resten av saltet. La kyllingen trekke i en halv time.
Marinade: Mos til en jevn pasta: yoghurt, løk, hvitløk, ingefær, kajennepepper, garam masala og spisskummen. Pensle kyllingen med konditorfarge og hell over marinaden samt resten av sitron og konditorfarge. Rør godt om og dekk til med tett lokk. Sett kjølig i åtte timer.(maksimum 24 timer) Forvarm ovnen til 275 grader. Ta kyllingen opp av marinaden og la den renne litt av. Legg over på et stekebrett som er dekket med alu. folie. Stekes i ca 25 minutter eller til kjøttet er mørt. |
|
Opskriften er vist 15561 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer sonja - 2011-08-16 10:06:58 har ikke prøvet den endnu, hvor kommer yougurten fra? står ikke på indkøbslisten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne