Agurkegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : Red : |
|
|
Skær agurkerne, de flåede tomater og løgene i småstykker.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Drys salt og peber på.
Hak det røget spæk groft og svits det på en tør pande.
Kom spækket og fedtet over grønsagerne.
Retten er mør på 30-40 minutter ved 170 grader.
Rør en jævning af mel og fløde og tilsæt den.
Lad retten koge ca. 10 minutter til.
Smag den til og drys klippet dild på til sidst.
|
|
Opskriften er vist 27926 gange,
og udskrevet 436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-09-16 07:47:36 En stegeso kan være lavet af flere matrialer, men jeg tror de fleste forbinder stegeso med den af ler. kim - 2009-09-14 20:59:06 det gør ingen forskel om man sætter en stegeso i blød! den er lavet af støbejern!! hvorimod en rømergryde er lavet af ler/teracotta og skal sættes i blød..... anonym - 2005-01-01 01:01:01 kan klippe bacon istedet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne