Pikant kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : FruB Indsendt : |
|
|
Smelt ca. 50 g smør gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegryde. Krydr med salt og peber.
Tag brystet op og skær dybe revner på langs i brystet. Kom flødeost i revnerne.
Skyl den friske spinat grundigt, fjern de groveste stilke og damp spinaten få minutter i resten af smørret, spinaten skal blot lige "falde sammen". Bruges frossen spinat følges opskriften på pakken.
Læg spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad eller bradepande. Skyl porrer eller rens gulerødder og skær dem i skiver. Læg dem oven på spinaten. Læg kalkunbrystet i fadet og dæk kødet med baconskiver. Hæld fløde ved. Sæt retten i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time eller til kødet er gennemstegt.
Servér retten med pasta eller løskogte ris.
|
|
Opskriften er vist 27533 gange,
og udskrevet 959 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (37 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-02-20 12:52:59 elsker den her opskrift! "sovsen" eller underlaget er mega lækkert med spaghetti til! mums Anja - 2009-01-08 10:18:36 Den smagte super lækkert og var ikke særlig tidskrævende. Hvis man vil have den mere fedtfattig kan man dække den med parmaskinke istedet for bacon - det smager ligeså godt. Anja - 2008-09-06 08:20:48 Jeg mener nok, at ordet Pikant i navnet på denne ret kommer af Buko Pikant flødeost. Så selv opskriften i 2005 i forbindelse med en Buko Pikant flødeost pakke (rød). Det smager utrolig lækkert med netop denne flødeost også :) Frk Guldkorn - 2007-08-16 20:35:42 Kæft det var godt, og heller ikke specielt svært:) Tager hellere ikke ret lang tid at forberede. Vi fik kartofler i ovnen til, nu hvor ovnen alligevel var tændt. MM!:D Bethina - 2007-07-04 20:16:36 SMAGTE SKØNT. Brugte 1/2 frisk+1/2 frossen spinat. Helt ok. Brugte ris den ene dag og pasta med spinat den anden. Lækkert begge dele... Dagmar - 2005-01-01 01:01:01 Superlækker!! Berit: - 2005-01-01 01:01:01 Smagte virkelig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne