Sild i fad (Stegeso)
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Rens sildene og udben dem.
Pres hvidløgsfedet og bland det med det hakkede løg.
Tilsæt ansjosfileterne, der er skåret i mindre stykker.
Svits det på panden og læg det inden i sildene, som holdes sammen med kødpinde eller tandstikker.
Læg sildene i den gennemfugtede stegeso.
Drys rasp og ost på og læg lidt smørklatter over.
Stil gryden i ovnen ved 220 grader i ca. 40 minutter, til sildene er møre.
Spis kartofler drysset med dild til.
|
|
Opskriften er vist 9139 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne