Friterede blæksprutter
Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte Indsendt : |
|
|
Blæksprutterne bankes og skæres i ringe. Tørres af i et viskestykke. Øl, æggeblomme, vand og olie blandes sammen og piskes med melet til en glat dej. Stil dejen i køleskabet, og lad den hvile i ca. 1 time. Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen. Blæksprutteringene dyppes i dejen og friteres gyldne i olie (solsikkeolie eller olivenolie). De friterede ringe lægges på fedtsugende papir og drysses med salt. Serveres med citron og evt. krydderurtemayonnaise.
|
|
Opskriften er vist 25307 gange,
og udskrevet 530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ulrikke - 2019-02-23 18:44:03 Altfor meget mel og olie i fht 200 gr blæksprutte. Skulle måske være 1/4-del af det nævnte Super - 2007-10-26 16:06:00 Jamen findes der noget bedre end friterede blæksprutter? det smager skønt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne