Krebinetter med rød sovs
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : juble Indsendt : Red : |
|
|
Du tager kødet og former det til bøffer vender dem i æg og rasp og lægger dem på en varm pande, tilsætter salt og peber og steger dem. Nå de er gennemstegte tager du dem a og sætter dem i en " Lun" ovn mens du forbereder sovsen.
Hæld grøntsagerne på panden sammen med den 1/4 piskefløde og varm op. Hæld nu ca. 1 deciliter tomatketchup i og rør rundt under opkogning. Tips: Man kan evt. tilsætte kartofler eller flute efter eget ønske. |
|
Opskriften er vist 37160 gange,
og udskrevet 516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming - 2012-02-15 12:58:52 Istedet for kartofler - prøv ris med lidt dressing (type efter behag) Jannick - 2010-09-05 17:10:42 Jeg skal i hvert fald have rød sovs til mine krebinetter idag :) og så får vi at se hvordan det bliver :) Micki - 2008-08-04 15:59:01 Kan evt. tilsætte kartofler? Vil det sige at man kun spiser kødet og den mildste talt kvalmende sovs? Prøv med nye kartofler, blomkål og rigtigt brun sovs.... mette - 2007-06-28 16:28:08 det er nu bedst med friske grønsager til kribinetter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne