Lammebov i kokos og ananassauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Kilde : FDB Indsendt : |
|
|
Kødet skæres fra benet og skæres i 3 – 4 cm store tern. Kødet svitses i en gryde sammen med løg og hvidløg. Karrypasta, kokosmælk og bouillon tilsættes. Kødet simrer under låg i ca. 1 time. Ananasen skæres i tern og varmes i saucen, der smages til med fishsauce.
Forslag til tilbehør: Dampede haricots verts, dampende varme ris samt lune pitabrød. |
|
Opskriften er vist 7325 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne