Svampegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Rens svampene og skær dem i stykker.
Kom dem i den gennemfugtede stegeso sammen med ituskårne, flåede tomater og groft hakket løg.
Rør melet op med fløden og tilsæt krydderierne.
Hæld det over svampene og lad retten mørne ved 200 grader i 35-45 minutter.
Strø hakket persille på lige inden anretningen.
|
|
Opskriften er vist 16384 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Philip - 2015-09-08 17:19:31 Nøjagtige angivelser af mængden af tomater og løg ønskes. Therese - 2012-10-31 13:07:24 Hvad skal man servere til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne