Friturestegte rødspætter

Friturestegte rødspætter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 olie
 Hakket løg
 Hakket hvidløg
 Finthakket rød chili uden kerner
 Snittede forårsløg
 Szechuan-peber
 Havsalt
 Rødspætte
 Maizena
 hvedemel
 Salt
 Danskvand
 Limesaft
 Friskhakket koriander
 
Opskrift:
Kom lidt olie på en pande og tilsæt hakket løg. Når løgene er ved at være brune tilsættes lidt hakket hvidløg og chilien. Steg det hurtigt og lad det dryppe af på noget køkkenrulle. Kom det op i en skål og tilsæt snittede forårsløg, szechuan-peber og havsalt. Filetér rødspætten og skær den i mindre stykker. Krydr den med lidt salt. Si Maizena, mel og salt i en skål. Tilsæt iskoldt danskvand og rør godt rundt. Vend fisken i dejblandingen, der skal være kold og frituresteg fisken i et minut. Anret fisken på tallerkner og drys den sprøde blanding over. Kom slutteligt lidt limesaft henover og drys lidt koriander over.





karakterer:
Opskriften er vist 13147 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-28 19:13:42
rødspættefileerene skylles i vand - dyppes i en blanding af hvedemel salt og peber puttes i friturgryden i 3 min - hvor svært kan det lige være

  -   2007-08-02 16:05:28
Man må da aldrig friturestege fisk, så kan man sku da lige så godt købe fisk som er alt for gammel....

  -   2007-05-21 12:47:35
feder det ikke?!

  -   2007-05-08 12:56:15
og iøvrigt også maizena

  -   2007-05-08 12:55:16
Jeg har svært ved at tro at man kan finde vegetabilsk olie uden spor af jordnødder.