Friturestegte rødspætter
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Indsendt : Red : |
|
|
Kom lidt olie på en pande og tilsæt hakket løg. Når løgene er ved at være brune tilsættes lidt hakket hvidløg og chilien. Steg det hurtigt og lad det dryppe af på noget køkkenrulle.
Kom det op i en skål og tilsæt snittede forårsløg, szechuan-peber og havsalt.
Filetér rødspætten og skær den i mindre stykker. Krydr den med lidt salt.
Si Maizena, mel og salt i en skål. Tilsæt iskoldt danskvand og rør godt rundt.
Vend fisken i dejblandingen, der skal være kold og frituresteg fisken i et minut.
Anret fisken på tallerkner og drys den sprøde blanding over. Kom slutteligt lidt limesaft henover og drys lidt koriander over.
|
|
Opskriften er vist 13265 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer kirsten larsen - 2013-09-28 19:13:42 rødspættefileerene skylles i vand - dyppes i en blanding af hvedemel salt og peber puttes i friturgryden i 3 min - hvor svært kan det lige være Peter - 2007-08-02 16:05:28 Man må da aldrig friturestege fisk, så kan man sku da lige så godt købe fisk som er alt for gammel.... USA - 2007-05-21 12:47:35 feder det ikke?! binemaja - 2007-05-08 12:56:15 og iøvrigt også maizena binemaja - 2007-05-08 12:55:16 Jeg har svært ved at tro at man kan finde vegetabilsk olie uden spor af jordnødder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne