Forreller med nye kartofler og Hollandaise- sauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Forellerne renses og hoved og hale skæres af. Kryddersmørret puttes inden i fiskene og de gnides på overfladen med groft salt. Forellerne ligges i et fad og hvidvinen og citronsaften hældes ved. Fadet dækkes med stanniol og forellerne stilles i ovnen i ca. 25. min ved 175 grader.
Imens koges kartofler, gulerødder og saucen tilberedes som anvist på pakken. Forellerne serveres personvis. Der serveres nye kartofler, nye gulerødder og Hollandaise-sauce til. |
|
Opskriften er vist 22719 gange,
og udskrevet 614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-01-15 15:10:02 "FLOT" opskrift på Hollandaisesauce! Hanne Skou - 2005-01-01 01:01:01 det kan man vel dårligt kalde en påskrift på hollandaisesaue |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne