Indbagt hamburgryg

Indbagt hamburgryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.frossen butterdej
1000 g.hamburgerryg
0.5 tsk.tørret timian
25 g.smør
1.5 dl.vand eller bouillon
1 æg
 
Opskrift:
Lad butterdejen tø op. Pil net eller plast af hamburgerryggen og gnid den med timian. Brun hamburgerryggen i smørrej - på alle sider. Hæld vand/bouillon ved og lad den småkoge i ca. 10 minutter. Tag den op og lad den køle lidt af. Skyen kan gemmes og bruges til sauce - f.eks. smages til med tomatpuré. Rul butterdejen ud i 2 store stykker. Læg det ene stykke i en smurt bradepande. Læg hamburgerryggen ovenpå. Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg. Læg det andet dejstykke over hamburgerryggen og pres kanterne af dejen godt sammen. Lav et par huller foroven i dejen, så dampen kan slippe ud. Brug evt. rester af dejen til pynt. Pensl overfladen med sammenpisket æg.





karakterer:
Opskriften er vist 29534 gange,
og udskrevet 602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilføjelse til ovennævnte omkring temp's - det er "kærnetemperaturen" der skal være min. 80C.

  -   2005-01-01 01:01:01
Knald et stegetermometer i rumpetten på den og når den når min. 80C så er du i mål.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange grader og hvor længe skal de være i ovenen

  -   2005-01-01 01:01:01
Mangler lige tiden og graderne i ovn for dem der ikke har så meget flair for madlavning

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor lang tid skal den have i ovnen og ved hvormange grader