Indbagt hamburgryg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
|
|
Lad butterdejen tø op. Pil net eller plast af hamburgerryggen og gnid den med timian. Brun hamburgerryggen i smørrej - på alle sider. Hæld vand/bouillon ved og lad den småkoge i ca. 10 minutter. Tag den op og lad den køle lidt af.
Skyen kan gemmes og bruges til sauce - f.eks. smages til med tomatpuré.
Rul butterdejen ud i 2 store stykker. Læg det ene stykke i en smurt bradepande. Læg hamburgerryggen ovenpå. Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg. Læg det andet dejstykke over hamburgerryggen og pres kanterne af dejen godt sammen. Lav et par huller foroven i dejen, så dampen kan slippe ud. Brug evt. rester af dejen til pynt. Pensl overfladen med sammenpisket æg.
|
|
Opskriften er vist 29534 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer GET - 2005-01-01 01:01:01 Tilføjelse til ovennævnte omkring temp's - det er "kærnetemperaturen" der skal være min. 80C. GET - 2005-01-01 01:01:01 Knald et stegetermometer i rumpetten på den og når den når min. 80C så er du i mål. hec - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange grader og hvor længe skal de være i ovenen Karina - 2005-01-01 01:01:01 Mangler lige tiden og graderne i ovn for dem der ikke har så meget flair for madlavning Torp - 2005-01-01 01:01:01 Hvor lang tid skal den have i ovnen og ved hvormange grader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne