Penne alla Fiorentina
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen i rigeligt med saltet vand. Mens pastaen koger, dampes spinaten. Når den er dampet, tages den op ad gryden, og vandet presses blidt fra. Det finthakkede hvidløg svitses let i olivenolie i spinatgryden. Spinaten tilsættes og ricotta røres i. Smag til med salt og peber. Den færdigkogte pasta vendes i spinaten, som serveres rygende varm med friskrevet parmesanost.
|
|
Opskriften er vist 12178 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne