Indisk grønsagsgryde

Indisk grønsagsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.græskarkød
1 løg
4 fedhvidløg
2 grønne chili
2 spsk.olie
1 dl.cashewnødder
0.25 hvidkålshoved
1 dl.kokosmælk
1 tsk.gurkemeje
2 tsk.karry
1 lime saften heraf
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl græskarret, fjern kernerne og skær kødet i store terninger på ca. 4 x 4 x 4 cm.

Pil og hak løg, hvidløg og chili og steg det forsigtigt i olien i en gryde. Cashewnødder, fintstrimlet hvidkål, gurkemeje og karry tilsættes og efter 5 minutter tilsættes græskarterningerne forsigtigt. De steges nu 3 minutter, hvorefter kokosmælk og citronsaft kommes ved.

Retten småkoger under låg i ca. 10 minutter og smages så til med salt og peber.
Græskarstykkerne skal være møre, men ikke smatte ud.

Serveres med ris og papadom, der er tynde kikærtepandekager.





karakterer:
Opskriften er vist 33555 gange,
og udskrevet 737 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
dette er en typisk indisk ret