Indisk grønsagsgryde
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Skræl græskarret, fjern kernerne og skær kødet i store terninger på ca. 4 x 4 x 4 cm.
Pil og hak løg, hvidløg og chili og steg det forsigtigt i olien i en gryde. Cashewnødder, fintstrimlet hvidkål, gurkemeje og karry tilsættes og efter 5 minutter tilsættes græskarterningerne forsigtigt. De steges nu 3 minutter, hvorefter kokosmælk og citronsaft kommes ved. Retten småkoger under låg i ca. 10 minutter og smages så til med salt og peber. Græskarstykkerne skal være møre, men ikke smatte ud. Serveres med ris og papadom, der er tynde kikærtepandekager. |
|
Opskriften er vist 33514 gange,
og udskrevet 737 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 dette er en typisk indisk ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne