Spinatrulle
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Pasta: Tilberedning på bordet: Læg melet i en bunke på bordet. Strø salt og 1 tsk spaghettimix over. Lav en fordybning i melet og hæld æg i fordybningen. Tilsæt olivenolie og ælt dejen godt, til den er jævn og fast. Lad dejen hvile i køleskab i 30-60 minutter.
Tilberedning i foodprocessor: Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Rør ikke mere end 2-3 minutter. Rul dejen ud på et melet bord. Dejen bør ikke være mere end 11/2 mm tyk (ca. 60x45 cm) Fyld: Tø spinaten op og kram så meget vand ud som muligt. Bland alle ingredienserne i en foodprocessor og rør til fyldet bliver jævnt. Gem lidt af osten til gratinering. Bred fyldet ud på den udrullede pastadej. Rul dejen som en roulade og læg den på en bageplade med bagepapir. Form rouladen til en ring og klip nogle hakker i dejen med en saks. Kom aluminiumsfolie over rouladen og gratinér i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Fjern folien og strø den resterende ost over. Gratinér i yderligere 20-30 minutter. Kan også gratineres i portionsstykker. |
|
Opskriften er vist 9155 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne