Spinatrulle

Spinatrulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Hjemmelavet pasta:
5 dl.Durummel
4 æg
1 tsk.salt
4 spsk.olivenolie
 
 Fyld:
375 g.dybfrossen spinat hakket
250 g.creme fraiche
1 tsk.salt
180 g.revet ost (f.eks. emmentaler)
1 tsk.Italiensk Pasta Spaghettimix
1.5 spsk.Italiensk Pasta Spaghettimix
1 tsk.Hvidløgspulver
 
 Mixed grøn salat eller tomatsalat
 
Opskrift:
Pasta: Tilberedning på bordet: Læg melet i en bunke på bordet. Strø salt og 1 tsk spaghettimix over. Lav en fordybning i melet og hæld æg i fordybningen. Tilsæt olivenolie og ælt dejen godt, til den er jævn og fast. Lad dejen hvile i køleskab i 30-60 minutter.

Tilberedning i foodprocessor: Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Rør ikke mere end 2-3 minutter. Rul dejen ud på et melet bord. Dejen bør ikke være mere end 11/2 mm tyk (ca. 60x45 cm) Fyld: Tø spinaten op og kram så meget vand ud som muligt. Bland alle ingredienserne i en foodprocessor og rør til fyldet bliver jævnt. Gem lidt af osten til gratinering. Bred fyldet ud på den udrullede pastadej. Rul dejen som en roulade og læg den på en bageplade med bagepapir. Form rouladen til en ring og klip nogle hakker i dejen med en saks. Kom aluminiumsfolie over rouladen og gratinér i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Fjern folien og strø den resterende ost over. Gratinér i yderligere 20-30 minutter. Kan også gratineres i portionsstykker.





karakterer:
Opskriften er vist 9127 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu