Stegte kartofler (Stegeso)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem ud i skiver.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Drys krydderier i og hæld bouillon ved.
Kom smørklatter på.
Kommen kan drysses over, men de kan også undlades.
Steg kartoflerne ved 250 grader i ca. 50 minutter. Disse kartofler kan spises som selvstændig ret eller sammen med pølser, medisterpølse m.m. |
|
Opskriften er vist 21459 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne