Lynstegt oksekød i strimler med masser af grønsager

Lynstegt oksekød i strimler med masser af grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.oksekød i strimler ( f.eks. af inderlår)
1 løg
2 spsk.olie
1 courgette
1 peberfrugt
100 g.hvidkål
1 bdt.Grønne asparges
0.5-1 dl.soya
1 appelsin
1 tsk.sukker
 salt
 peber
 
250 g.kinesiske ægnudler
1 bdt.Purløg
 
Opskrift:
Pil løget og hak det fint. Vask resten af grønsagerne og skær dem ud i fine strimler. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Bland en lage af soya, appelsinsaft og sukker i en skål.

Sæt vand over i en gryde til ægnudler. Kom nudlerne i og kog dem som angivet på pakken, ca. 5 minutter.

Varm 2 pander eller en wok og en pande. Kom 1 spsk. olie på den ene og steg kødstrimlerne ved hård varme nogle minutter på hver side.

På den anden pande eller i en wok svitses de hakkede løg i 1 spsk. olie. Kom den strimlede kål på og steg den nogle minutter. Tilsæt derefter resten af grønsagerne og lad dem stege et par minutter. Tilsæt derefter resten af grønsagerne og lad dem stege et par minutter, tilsæt soyalagen og lad det hele varme igennem. Vend de stegte kødstrimler i og smag til med salt og peber.

Serveres frisklavet med rygende varme ægnudler og fintklippet purløg til at drysse over.





karakterer:
Opskriften er vist 27500 gange,
og udskrevet 488 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu