Lynstegt oksekød i strimler med masser af grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Pil løget og hak det fint.
Vask resten af grønsagerne og skær dem ud i fine strimler.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Bland en lage af soya, appelsinsaft og sukker i en skål.
Sæt vand over i en gryde til ægnudler. Kom nudlerne i og kog dem som angivet på pakken, ca. 5 minutter. Varm 2 pander eller en wok og en pande. Kom 1 spsk. olie på den ene og steg kødstrimlerne ved hård varme nogle minutter på hver side. På den anden pande eller i en wok svitses de hakkede løg i 1 spsk. olie. Kom den strimlede kål på og steg den nogle minutter. Tilsæt derefter resten af grønsagerne og lad dem stege et par minutter. Tilsæt derefter resten af grønsagerne og lad dem stege et par minutter, tilsæt soyalagen og lad det hele varme igennem. Vend de stegte kødstrimler i og smag til med salt og peber. Serveres frisklavet med rygende varme ægnudler og fintklippet purløg til at drysse over. |
|
Opskriften er vist 27500 gange,
og udskrevet 488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne