Bracciaole med hvidvin og rosiner

Bracciaole med hvidvin og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 tynde skiver kalvekød ( bankes med håndfladen så skiverne bliver meget tynde og så store som muligt )
 
1 stort bundt bredbladet persille.
 Pinjekerner der lige er ristede på panden.
 
1 håndfuld rosiner.
8-10 skiverskinke af en eller anden slags eller bacon
 Hvidvin
1 god håndfuld revet ost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne undtaget kalvekød og skinke læg en skive skinke eller bacon på hver stykke kalvekød der er banket så flade som muligt uden at de går i stykker. Læg smør de blandede ingredienser ud over alle kalvekødstykkerne. Rul derefter kødet til ruller og stik en tandstikker eller kødnål i kødet for at holde på faconen.

Brun rullerne i olie og tilsæt et glas vin, og steg i ca. 20 minutter med låg.

Server med frisk pasta eller en god salat. jævn evt. stegeskyen.

Retten kan varieres med forskelligt fyld og prøv f.eks. rødvin og tomater i stedet for hvidvin. eller Pesto soltørrede tomater, bacon, hvidløg i tynde skiver og bøffelmozzarellaost.





karakterer:
Opskriften er vist 17625 gange,
og udskrevet 415 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu