Bracciaole med hvidvin og rosiner
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne undtaget kalvekød og skinke læg en skive skinke eller bacon på hver stykke kalvekød der er banket så flade som muligt uden at de går i stykker. Læg smør de blandede ingredienser ud over alle kalvekødstykkerne. Rul derefter kødet til ruller og stik en tandstikker eller kødnål i kødet for at holde på faconen.
Brun rullerne i olie og tilsæt et glas vin, og steg i ca. 20 minutter med låg. Server med frisk pasta eller en god salat. jævn evt. stegeskyen. Retten kan varieres med forskelligt fyld og prøv f.eks. rødvin og tomater i stedet for hvidvin. eller Pesto soltørrede tomater, bacon, hvidløg i tynde skiver og bøffelmozzarellaost. |
|
Opskriften er vist 17625 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne