Fyldte sild (Stegeso)
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Rens sildene og udben dem.
Fyld dem med små persillekviste eller dild blandet med salt og smør og luk dem sammen med en kødpind eller en tandstikker.
Læg sildene i den gennemfugtede stegeso.
Drys salt og rasp på.
Fyldet kan også være smør rørt sammen med en torskerogn, sennep eller tomatpure.
Sildene mørner under låg ved 220 grader i ca. 40 minutter.
Spis hvide kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 10350 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne