Fyldte sild (Stegeso)

Fyldte sild (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 sild
 persille eller dild
 rasp
50 g.smør
 
Opskrift:
Rens sildene og udben dem. Fyld dem med små persillekviste eller dild blandet med salt og smør og luk dem sammen med en kødpind eller en tandstikker. Læg sildene i den gennemfugtede stegeso. Drys salt og rasp på. Fyldet kan også være smør rørt sammen med en torskerogn, sennep eller tomatpure. Sildene mørner under låg ved 220 grader i ca. 40 minutter. Spis hvide kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 10350 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu