Abbacchio alla Romana (Lam)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lad 2 fed hvidløg blive gyldne i olien, og fjern dem. Skær kødet i passende stykker (efter behag), og steg det i olien, krydres med salt og peber. Hak meget fint: rosmarin, 1 fed hvidløg og sardelfileter og bland det hele med eddiken Når kødet er mørt (ca. 45 minutter), hældes eddikeblandingen over, lad den fordampe.
|
|
Opskriften er vist 38238 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer uahansen - 2009-02-21 13:04:40 sardelfileter hvad er det? Ulla |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne