Couvettesteg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen og indstil den på 225 grader.
Gnid stegen med salt og friskkværnet peber. Læg stegen på ovn risten over bradepanden. Sæt stegen midt i ovnen ved 225 grader i 10 min.
Dæmp varmen til 160 grader og videresteg culotten i 15-20 min. Grillsteg evt. kødet de sidste min., hvis fedtet ikke er gyldent. Tag kødet ud af ovnen og lad det hvile i 10 min.
Sovs: Kog bradepanden af med bouillon og/eller rødvin. Si afkoget op i en kasserolle.
Læg krydderbuket i gryden og kog skyen 5-10 min. ved svag varme. Skum overflødigt fedt af. Sådan kan skyen serveres.
Ryst 1-2 tsk. mel med lidt kold bouillon, hvis sovsen skal jævnes. Hæld jævningen i sovsen ved konstant piskning. Kog sovsen i 5 min.
Forskæring: Læg mærke til muskeltrådene. De viser, at culotte skal skæres for, lidt skråt fra den brede ende. Skiverne skal være meget tynde. Serveres med halve bagte kartofler, grønne bønner, sovs. |
|
Opskriften er vist 50508 gange,
og udskrevet 1325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-30 19:16:31 hvad er fransk suppevisk? anonym - 2007-06-10 22:56:47 Hvad er fransk suppevisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne