Farsbrød med feta og tørrede bær

Farsbrød med feta og tørrede bær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Meget fryseegnet

Indsendt af : Irene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalve/flæskefars
2 æg
2 fedhvidløg
1 posetørrede tranebær og blåbær
1 spsk.hvedemel
0.25 dl.mælk
8 tynde skiver feta
1 pakkebacon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør fars med æg og hvidløg, salt og peber. Tilsæt de tørrede frugter, derefter lidt mel og mælk. Glat farsen ud på et stykke bagepapir og læg de 8 skiver feta derpå. Brug bagepapiret til at rulle brødet sammen. Derefter lægges 8 skiver bacon tværs over brødet og stoppes forsigtigt ind under brødet på bagsiden. Derefter rulles brødet rundt og bacon glattes på plads. Brødet steges ca 50-60 minutter i varmluftsovn, eller indrulles i vitavrap og puttes i pose, til indfrysning, for senere anvendelse





karakterer:
Opskriften er vist 6054 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu