Farsbrød med feta og tørrede bær
Fryseegnet : Meget fryseegnet Indsendt af : Irene Indsendt : Red : |
|
|
Rør fars med æg og hvidløg, salt og peber. Tilsæt de tørrede frugter, derefter lidt mel og mælk. Glat farsen ud på et stykke bagepapir og læg de 8 skiver feta derpå. Brug bagepapiret til at rulle brødet sammen. Derefter lægges 8 skiver bacon tværs over brødet og stoppes forsigtigt ind under brødet på bagsiden. Derefter rulles brødet rundt og bacon glattes på plads. Brødet steges ca 50-60 minutter i varmluftsovn, eller indrulles i vitavrap og puttes i pose, til indfrysning, for senere anvendelse
|
|
Opskriften er vist 6054 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne