Haj steaks mmed nye kartofler, gønsager

Haj steaks mmed nye kartofler, gønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Haj

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Hajsteaks gerne 2.5 - 3 cm tykke.
1-2 spsk.majsolie
3 spsk.presset citronsaft
1-2 fedfinpresset hvidløg
 
2 løg i skiver
4 tomater i skiver
 
 hvedemel
 olie
 køkkensalt
 peber
 
 Nye kartofter og grønsager efter årstid
 
Opskrift:
Marinér de indkøbte hajsteaks eller laksesteaks i 2-3 timer i marinaden fremstillet af: majsolie, citronsaft og presset hvidløg, som piskes sammen med en blender. Efter 3 timer hældes marinaden fra (marinaden gemmes til sauce) og vend de 4 hajsteaks i mel krydret med salt og peber.

Steg de 4 steaks stykker på en tør pande (20-30 g smør kan benyttes) ved svag varme i ca 20-30 minutter. Stykkerne lægges i et fad og holdes varme i ovnen. Rist løgskiverne i resterne på panden (lidt ekstra majsolie kan tilsættes efter behov) og læg de skiveskårne tomater ved, hvorefter marinaden hældes over. Lad saucen koge godt igennem og hæld den herefter over steaks stykkerne i fadet inden servering.

Serveres med nye kartofter, grønsager og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 19812 gange,
og udskrevet 568 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (66 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-27 15:50:58
Det forekommer mig fuldstændig absurt, at 3cm tykke haj steaks skal have 20-30 minutter på en pande. Menes der 2-3 minutter?