Friturestegt blæksprutte
Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte Indsendt : |
|
|
Fyld en bred gryde op med max. 1/3 olie. Varm op til ca. 180 grader C.
Dyp blæksprutteringene (eller de små babyblæksputter) i den flydende dej. Læg nogle stykker af gangen i en trådkurv og sænk dem ned i frituren. Fritter dem til de er let gyldne. Tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Gentag processen til alle blæksprutteringene er blevet friturestegt - |
|
Opskriften er vist 19689 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2005-01-01 01:01:01 og hvordan laver man så dejen? anonym - 2005-01-01 01:01:01 det ser jo let ud; hvor skaffer man en trådkurv? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne