Hvalrosfileter, friterede
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Diverse eksotisk vildt Indsendt : |
|
|
Varm olien op til ca. 180 grader.
Vend fileterne i mel, æg og raps. Rækkefølgen er ligegyldig, når blot raps kommer sidst.
Kog fileterne 3 til 4 minutter i olien.
Tag fileterne op og læg dem 3½ øjeblik på fedtsugende papir inden servering.
Tips: Som al anden fisk smager hvalrosfileter bedst med en skive citron og en god hvidvin. Ideel til smørrebrød og den slags. |
|
Opskriften er vist 8954 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-08-16 00:19:56 Skulle også gjerne visst hvilken tykkelse på filetene som passer med frityrkoking i 3-4 minutter ?? siden "slaktevekten" på hvalross lett kan variere fra 400 kg til 1600 kg med filet-tykkelse mellom 8 cm og 32 cm, så bør vel oppskriften være litt mer detaljert på dette punkt ?? anonym - 2022-08-16 00:04:57 Når det står raps i oppskriften formoder jeg at det menes rasp, altså knuste brødkrummer ?? raps er i mitt hode en plante som brukes til dyrefoder og til produksjon av matolje, siden hvalrossen hovedsakelig spiser skalldyr og krepsedyr og svært lite fisk, så antar jeg at den har mindre transmak enn sæl og småhval ?? stemmer dette ?? Thomas - 2007-09-01 13:59:48 Mig bekendt er hvalros ikke en fisk men et pattedyr, derfor kan det dog sagtens smage godt med citron og hvidvin til. ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne