Friturestegte krabbekløer i svinekøds og rejehylster
Hovedingrediens : Skaldyr - Krabbekløer Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
cang cua chien:
Lav først blommesaucen. Skrab blommekødet fra stenen med en gaffel, så det bliver til bitte små strimler. Sæt dem til side. Kom eddike og sukker i en gryde og kog det til en lage. Rør blommestrimlerne i og hæld saucen i en skål. Bland alle de øvrige ingredienser undtagen krabbekløer og olie grundigt i en skål. Del blandingen i portioner, så der er en til hver krabbeklo, og form det til et hylster om den kødfulde ende af kølerne, så selve kloen er fri. Varm olien op og steg krabbekløerne, til hylsteret er dybt gyldenbrune. Tag dem op, lad dem dryppe af og server dem sammen med blommesaucen. Tips: Syltede blomme: Denne kinesiske frugt, nærmest en krydsning mellem en blomme, en abrikos og en oliven, er konserveret i saltet riseddike og har en meget kraftig sød smag med behageligt syrlige undertoner. Skrabet frugtkød bruges til at lave blommesauce. Glas med syltede blommer fås altid i kinesiske speciel forretninger. |
|
Opskriften er vist 10423 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne