Friterede oksetestikler
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : |
|
|
Bland melet med salt, peber, paprika, hvidløg og cayenne. Prærieøsters er temmelig store, så det er en god idet at halvere dem.
Ven testiklerne (ikke dine egne) i melblandingen og fritér dem i en gryde. De er klar når de er sprøde på ydersiden.
Serveres med peberodsauce og absurde mængder øl.
|
|
Opskriften er vist 15714 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne