Rømerål (Stegeso)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Skær den rensede ål i mindre stykker og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Pil løget og snit det, guleroden og porren i tynde skiver.
Læg det ned til fisken.
Bland timian og salvie i hvidvinen, før den hældes over.
Strø salt på og kog ålen ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Kogetiden er afhængig af ålens tykkelse.
Strø hakket persille på til sidst.
Væden i gryden kan jævnes lidt med mel.
Spis kartoffelmos eller løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 7585 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne