Rømerål (Stegeso)

Rømerål (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.ål
1 løg
1 gulerod
1 porre
1 knsp.timian
1 knsp.salvie
4 dl.hvidvin
 salt
 hvedemel
 persille
 
Opskrift:
Skær den rensede ål i mindre stykker og læg dem i den gennemfugtede stegeso. Pil løget og snit det, guleroden og porren i tynde skiver. Læg det ned til fisken. Bland timian og salvie i hvidvinen, før den hældes over. Strø salt på og kog ålen ved 200 grader i ca. 45 minutter. Kogetiden er afhængig af ålens tykkelse. Strø hakket persille på til sidst. Væden i gryden kan jævnes lidt med mel. Spis kartoffelmos eller løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 7620 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu