Ål i dildsauce (Stegeso)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Skær den rensede fisk ud i passende stykker og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Kom finthakket løg i.
Hæld hvidvin og bouillon over og drys med salt og peber.
Kog fisken ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Kogetiden er helt afhængig af ålens tykkelse.
Hæld væden fra og jævn den med mel udrørt i fløden.
Smag saucen til med masser af friskklippet dild, citronsaft og evt. lidt sukker.
Hæld saucen tilbage i gryden og lad fisken stå i ovnen, til alt er gennemvarmet.
Hertil kan der spises hvide kartofler og en grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 8100 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne