Italiensk tunfiskeret (Stegeso)
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog spaghettien og lad vandet løbe af.
Skær den ud i småstykker.
Bland den med den mosede tunfisk, de sammenpiskede æg og fløden.
Kom hakket persille og grofthakket grøn peber i sammen med skiveskårne champignon.
Smag det til med salt, peber og citronsaft.
Kom det hele i den gennemfugtede stegeso beregnet til fisk.
Bag denne ret i ca. 1 ¼ time ved 170 grader.
Der kan drysses rasp eller reven ost på den, før den bages.
Skal overfladen være rigtig gylden, tages låget af de sidste 5-10 minutter, før retten er færdig.
Spis grøn salat til.
|
|
Opskriften er vist 13080 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne