Italiensk tunfiskeret (Stegeso)

Italiensk tunfiskeret (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 ds.tunfisk i olie
150 g.spaghetti
3 æg
1.25 dl.fløde
1 grøn peber
1 spsk.hakket persille
 salt
 peber
125 g.champignon
 citronsaft
 
Opskrift:
Kog spaghettien og lad vandet løbe af. Skær den ud i småstykker. Bland den med den mosede tunfisk, de sammenpiskede æg og fløden. Kom hakket persille og grofthakket grøn peber i sammen med skiveskårne champignon. Smag det til med salt, peber og citronsaft. Kom det hele i den gennemfugtede stegeso beregnet til fisk. Bag denne ret i ca. 1 ¼ time ved 170 grader. Der kan drysses rasp eller reven ost på den, før den bages. Skal overfladen være rigtig gylden, tages låget af de sidste 5-10 minutter, før retten er færdig. Spis grøn salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 13080 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu