Kartoffelgullasch (Stegeso)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Hak de pillede løg groft og svits dem i smørret på panden.
Skræl kartoflerne og skær dem og gulerødderne ud i tynde skiver.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso sammen med de svitsede løg.
Drys kommen, paprika, merian og salt mellem grønsagerne og hæld bouillon ved.
Retten mørner på 50-60 minutter ved 220 grader.
Kom ærterne i og smag retten til.
Drys hakket persille på.
|
|
Opskriften er vist 16560 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne