Braciola di manzo
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Osten skæres i små tern. Hvidløg pilles og presses. Begge dele blandes med pinjekerner, sultanas, rasp, persille og basilikum i skål. Ægget piskes sammen og røres i. Krydres med salt og peber. Kødet skæres i fire skiver og bankes let flade. Drys lidt mel henover og kom 1 spsk fyld på hvert kødstykke. Kødstykkerne rulles sammen og ombindes med køkkensnor. Krydres med salt og peber. Olien varmes og roulader kommes i sammen med rosmarinkvist og laurbærblad. Kødet brunes godt af på alle sider. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve. Tomaterne befries for kerner og hakkes i mindre stykker. Tilsættes kødet og det hele koger ved svag varme under låg i ca. 30 min. Laurbærblad tages op, saucen sigtes og smages til med lidt salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 16884 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Inge - 2010-11-02 18:01:29 Denne opskrift, lyder super god. Jeg har helt sikkert tænkt mig at prøve den :-). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne