Hajbøffer
Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj Indsendt : Red : |
|
|
Hajbøfferne skylles og steges i smør ca. 3 min. på hver side.
Hertil serveres en hvidvinssovs, der laves således: Porrer skæres i tynde ringe. Gulerødderne skæres i små stykker og svitses i smør. Tilsæt hvidvin. Dette koger til al hvidvinen er næsten fordampet. Piskefløde tilsættes, og sovsen koger videre i ca. 1 time. Grøntsagerne tilberedes. Anrettes på tallerken med kogte grøntsager. 1 buket broccoli, 2 små nye gulerødder med top, 2 store smørstegte champignons, 2 små babymajs. Sovsen lægges på tallerkenen, samt resten serveres ved siden af i skål. |
|
Opskriften er vist 24449 gange,
og udskrevet 633 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Ove - 2022-11-22 18:19:26 Sovsen skal da forhåbentlig ikke koge 1 time efter piskefløden er tilsat ?? Lone Sørensen - 2014-10-29 13:18:05 Denne sovs kan klart anbefales til mange typer fisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne