Friturestegte torskestrimler
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : |
|
|
Bland først mel og bagepulver og rør det så til en jævning med æggeblomme, salt, olie, citronsaft og vand.
Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i.
Olien opvarmes til 180 C.
Aftør imens torskestrimlerne og skær dem i strmler på langs - såbrede som en tommelfinger.
Strimlerne dyppes i dejen og koges i olien, til de er brune og sprøde. Det går meget hurtigt.
Spises med remoulade og evt. en citronskive.
Kartofler, pommes frites eller brød spises til.
|
|
Opskriften er vist 10666 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne