Friturestegte torskestrimler

Friturestegte torskestrimler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
75 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 dl.vand
1 æggeblomme
2 tsk.olie
0.25 tsk.salt
1 tsk.citronsaft
1 æggehvide
400 g.torskestrimler
 
Opskrift:
Bland først mel og bagepulver og rør det så til en jævning med æggeblomme, salt, olie, citronsaft og vand. Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i. Olien opvarmes til 180 C. Aftør imens torskestrimlerne og skær dem i strmler på langs - såbrede som en tommelfinger. Strimlerne dyppes i dejen og koges i olien, til de er brune og sprøde. Det går meget hurtigt. Spises med remoulade og evt. en citronskive. Kartofler, pommes frites eller brød spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 10666 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu