Resultat ved søgning efter "Peberrod" : 117 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Oksekød med peberrodssovs
Sæt oksebrystet over i rigeligt vand.
Koges op og skummes.
Tilsæt så grønsager i grove tern og salt, kog kødet mørt 2-2½ time.
Kartoflerne koges møre.
Brystet tages op og bouillonen sigtes, grønsagerne kasseres.
Smelt smørret...
se mere her
kogt oksespidsbryst med peberrodssauce
brystet dækkes af vand i rummelig gryde, når det begynder at koge skummes fedt og uklarheder væk med en øse.
Salt, gulerod, løg pastinak og porre tilsættes, koges ca. 1,5-2 timer indtil det er mørt. tag brystet op og lad det hvile....
se mere her
Peberrodssalat - Flødepeberrod
Fløden piskes til skum med sukker.
Flødeskummet smages til med hvidvinseddike eller citronsaft, og fintrevet peberrod.
Serveres evt. i halve udhulede tomater.
se mere her
Kogt kalvebryst med peberrodssovs
Kødet dækkes med vand, bringes i kog og skummes. Der tilsættes salt, peberkorn, grøntsager og kryddderurter.
Simrer under låg ca. 2 timer.
Kødet tages op og sovsen tilberedes:
Noget af den afsiede suppe koges lidt ind og koges op med...
se mere her
Kogt oksespidsbryst med spinat og peberrodssauce
Kogning af spidsbryst:
Oksespidsbrystet dækkes af koldt vand i en rumlig gryde og sættes over ved svag varme.
Når det begynder at koge, skummes fedt og uklarheder væk med en øse.
Salt tilsættes og suppen skummes igen.
Tilsæt 1 gulerod,...
se mere her
Peberrodssovs
Smørret smeltes og melet røres i.
Kogevand og piskefløde tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring.
Sovsen koger godt igennem inden den revne peberrod tilsættes.
Smages til med salt, peber og ekstra peberrod.
se mere her