Kanin i flødepeberrod
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
En kanin koges 11/4 time. Suppen kan anvendes til kraft til f.eks. en sauce en anden dag. Mælken jævnes, koger for svag varme i 5 minutter, salt og peberrod tilsættes. For at gøre saucen lækker og blank kan tilsættes en lille klat smør, men ikke før saucen anrettes.
Serveres med varme pillekartofler |
|
Opskriften er vist 10562 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne