Høns i peberrod

Høns i peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 høne
 vand
 salt
40 g.smør
3.5 spsk.hvedemel
4-5.5 dl.siet suppe fra hønen
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
4-5 spsk.friskrevet peberrod
 
Opskrift:
Kog hønen i letsaltet vand. Den kogte høne deles i passende stykker og holdes varm i lidt af suppen.

Smelt smørret og tilsæt melet. Rør det grundigt sammen. Tilsæt suppe lidt af gangen, mens der røres i gryden. Spæd med piskefløden og smag sovsen til med salt og peber.

Sovsen småkoger 5-10 min. Der slukkes for sovsen, og tilsættes 4-5 spsk. peberrod efter smag. Hønsekødet anrettes på et fad, og sovsen hældes over.

Server retten med franskbrød eller flute.





karakterer:
Opskriften er vist 28060 gange,
og udskrevet 668 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
der må da mangle lidt urter i den suppekogning?