Høns i peberrod
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Kog hønen i letsaltet vand. Den kogte høne deles i passende stykker og holdes varm i lidt af suppen.
Smelt smørret og tilsæt melet. Rør det grundigt sammen. Tilsæt suppe lidt af gangen, mens der røres i gryden. Spæd med piskefløden og smag sovsen til med salt og peber. Sovsen småkoger 5-10 min. Der slukkes for sovsen, og tilsættes 4-5 spsk. peberrod efter smag. Hønsekødet anrettes på et fad, og sovsen hældes over. Server retten med franskbrød eller flute. |
|
Opskriften er vist 28254 gange,
og udskrevet 672 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer søster l - 2005-01-01 01:01:01 der må da mangle lidt urter i den suppekogning? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne