Æble-peberrods beurre blanc
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bkørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skalotteløgene piles og skæres i skiver. Lægges i en lille gryde, hvidvin hældes over og koger ned til det halve.
Fløden tilsættes og koges igen ned til det halve. Løgene fiskes op, eller sigtes fra. Smørret piskes i, peberrod og æbletern tilsættes. |
|
Opskriften er vist 11489 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer julie - 2010-10-19 20:30:48 Hvad kan man bruge denne sovs til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne