Gammeldags oksefilet med peberrod
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : |
|
|
Fileten brunes i smør på panden eller i en gryde. Når den er brun på alle sider, sættes den i bradepanden i en godt varmet ovn. Den overhældes jævnlig med sky og steger en halv times tid. Stegen serveres med en bred stribe frisk reven peberrod og karsebuketter. Skal saucen være ekstra, så kog panden af med madeira og henkogte perleløg.
|
|
Opskriften er vist 32381 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer tudemarie - 2013-03-02 12:43:34 og hvad er en godt varnet ovn?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne