Kalvemedaljoner med peberrod og purløgssauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg medaljonerne 2-3 minutter på hver side, de skal være rosa indeni, men ikke røde. Krydr med salt og peber og lad dem hvile tildækket på varme tallerkener.
Hæld vin og fløde i panden og kog det lidt ind. Jævn evt. med lidt maizenamel, hvis saucen ønskes tykkere. Smag til med salt og peber. Tag panden fra varmen, hak purløget fint og rør ca. 2/3 af det i saucen. Bland resten af purløget med den friskrevne peberrod, kom lidt af det over medalioneme og server straks med resten af peberroden, saucen og nykogte grønsager. |
|
Opskriften er vist 19892 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne