Kalvemedaljoner med peberrod og purløgssauce

Kalvemedaljoner med peberrod og purløgssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalvemedaljoner med peberrod og purløgssauce, billede 4 Kalvemedaljoner med peberrod og purløgssauce, billede 1 Kalvemedaljoner med peberrod og purløgssauce, billede 2 Kalvemedaljoner med peberrod og purløgssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 tykke skiver kalvemørbrad (a ca. 150 gr)
 salt
 peber
1 spsk.smør
 
2 spsk.friskreven peberrod
 
2 bdt.purløg
1 dl.tør hvidvin
1.5 dl.piskefløde
0.5 tsk.maizenamel
 
Opskrift:
Steg medaljonerne 2-3 minutter på hver side, de skal være rosa indeni, men ikke røde. Krydr med salt og peber og lad dem hvile tildækket på varme tallerkener.

Hæld vin og fløde i panden og kog det lidt ind. Jævn evt. med lidt maizenamel, hvis saucen ønskes tykkere. Smag til med salt og peber. Tag panden fra varmen, hak purløget fint og rør ca. 2/3 af det i saucen.

Bland resten af purløget med den friskrevne peberrod, kom lidt af det over medalioneme og server straks med resten af peberroden, saucen og nykogte grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 19892 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu